Wat leuk dat u interesse heeft in ons bedrijf.

Al in 1954 startte mijn opa samen met mijn vader en ooms Schildersbedrijf A.Th.M. Bader. Een paar jaar later, in 1960, opende de verfwinkel op de hoek van de Havenstraat haar deuren. In 2000 werd op bedrijvenpark Gravendam een prachtig nieuw pand gebouwd en in gebruik genomen als kantoor, showroom, opslag en voor de verkoop van verf, glas en behang.

Na ruim 50 jaar Havenstraat werd in 2015 ook de complete winkel verhuisd naar het pand op de Gieterij 19. Hiermee ontstond een prachtige inspiratiewinkel voor uw gehele woning, waarin u de laatste collecties stoffering, verf, behang en vloeren in diverse prijssegmenten aantreft. Wij denken graag vrijblijvend met u mee over uw inrichting!

We zijn blij dat na de complete make-over van het pand alles onder één dak is samengebracht; schildersbedrijf, kantoor, glaszetbedrijf, glashandel én de winkel voor verf, behang, raambekleding en vloeren. Ons pand beschikt over eigen parkeergelegenheid en is door de ligging aan de doorgaande weg goed bereikbaar.

U bent van harte welkom!

 

Namens Team Bader,

Dick en Brigitte Bader

Dick en Brigitte Bader

Ambacht en vakmanschap

In onze winkel richten wij ons op duurzame kwaliteitsproducten met een goede prijs-/kwaliteitverhouding en met vaktechnisch- en professioneel advies.
Wij hanteren een mooie uitgebalanceerde collectie verf, behang, vloeren en gordijnen voor de doe-het-zelvers, ZZP-ers, bedrijven en particulieren. Maar ook professionele stylisten en architecten weten ons door het gevarieerde aanbod en de steeds actuele collecties goed te vinden.


De door ons gevoerde professionele merken zoals o.a. Sikkens, Sigma, Wijzonol, Keim, Motip en Valspar ontstijgen de gemiddeld genomen kwaliteit die je bij een bouwmarkt vindt. En als schildersbedrijf zijn wij uiteraard vertrouwd met de materialen en behandelmethodes. Vanuit onze eigen ervaringen kunnen we u vaktechnische ondersteuning geven. We helpen u graag, zowel met advies als onze service!

Interieurstyliste

Heeft u hulp nodig bij het inrichten van uw woning of bedrijf? Maak dan een afspraak met een van onze stylistes en laat u inspireren door de mogelijkheden van kleuren, materialen, producten en trendtoepassingen. 

Naast het verflab hebben wij een woon-, kleur- en glaslab, waar u bekende merken vindt zoals de pigmenten kalk- & krijtverf van Mia Colore en de 100% milieuneutrale mineraalverf van Paint by Nature. In het woonlab vindt u hippe, chique, trendy collecties behang van o.a. arte, liberty, hooked on walls, as, voca, bn wallcovering, jocylyn warner, texam, eijffinger, dutch, casadeco, elitis, studio ditte en harlequin. Ook hebben we een uitgebreide collectie  vloerbedekking, pvc vloeren, karpetten, gordijnen (vriesco, eijffinger, holland haag en by Tzum), raamdecoratie, shutters en glas. Kom snel langs in onze moderne inspiratie winkel! 

Bader Glas

Glas- & Schildersbedrijf

Voor vakkundig werk moet u bij ons zijn en kunt u terecht omtrent alles wat met schilderen, behangen, glaszetten, glasreparaties, te maken heeft.