VERF

Schilder Bader verf muur

Schildersbedrijf

Ons schildersbedrijf bestaat al sinds 1954. Ter verfraaiing en bescherming van jouw woning of bedrijfspand maken wij gebruik van de modernste verftechnieken, vaktechnische aanbevelingen en hoogwaardige kwaliteitsproducten.

 

Wij behoren tot de exclusieve selectie van de Sikkens Quality Painters.

  • Vakmanschap door ervaren gediplomeerde schilders
  • Erkend leerbedrijf
  • Topkwaliteit verf
  • Kwaliteitsstempel
  • Garantie op uw schilderwerk
Schilder Bader verft trap

Verf

Verf is de ideale manier om kleur te geven aan het interieur en exterieur. Van muurverf tot buitenlakken en van vloercoatings tot buitenbeits. Of gebruik een likje verf voor het opknappen van je meubelen. Verf geeft niet alleen kleur, maar beschermt ook de ondergrond tegen weersinvloeden en maakt het eenvoudiger om het houtwerk te reinigen.

 

In onze winkel richten wij ons op duurzame kwaliteitsproducten met een goede prijs-/kwaliteitverhouding en met vaktechnisch- en professioneel advies. Of het nu gaat om binnen- of buitenlakken, gronderingen, beitsen, houtveredeling of muurverven; de door ons gevoerde professionele merken ontstijgen de gemiddeld genomen kwaliteit die je bij een bouwmarkt vindt. En als schildersbedrijf zijn wij uiteraard vertrouwd met de materialen en behandelmethodes.

 

Vanuit onze eigen ervaringen kunnen we jou vaktechnische ondersteuning geven. We helpen je graag, zowel met advies als onze service!

Farrow and ball verf

We zijn trotse dealer (met mengmachine!) van:

Daarnaast verkopen wij de producten van:

We leveren autolakken op kleur en hebben eigen apparatuur om spuitbussen te vullen.

Bader is van alle markten thuis

Bader is veelzijdig en bedreven in verschillende vakgebieden! Wil je ontdekken welke producten van Bader perfect bij jouw stijl passen?