Meteen naar de inhoud

over Bader

Glas- en Schilderwerken en winkel voor verf, behang en wonen
Dick en Brigitte Bader

Het familiebedrijf Bader, opgericht door de opa, vader en oom van Dick, is 68 jaar geleden begonnen en heeft zich ontwikkeld tot toonaangevende vakspecialist. Zowel consumenten als ondernemers bezoeken hun winkel, schildersbedrijf, glaszetbedrijf met glashandel en interieurafdeling voor hun producten. In 2015 verhuisde Bader naar bedrijvenpark Gravendam in Noordwijkerhout; een grote stap die zich meer dan bewezen heeft. Zij bieden alles in één: hun kantoor, werkplaats, glashandel en winkel. Het team bestaat uit gediplomeerde vaktechnische medewerkers die enthousiast met hun werk bezig zijn. Zij leveren producten en diensten aan zowel particulieren als verenigingen van eigenaren en woningbouwverenigingen, waarvan vele tevreden klanten zijn.

In de grote inspiratiewinkel laten ze jou graag kennis laten maken met de kwaliteit verf van Sikkens, Sigma en Wijzonol, maar ook de fraaie kleuren en producten van onder andere Pure, Little Green en Farrow & Ball. U vindt er alle materialen voor de doe-het-zelver en de professional waaronder autolakken. Tevens maken ze verfspuitbussen op kleur die door heel Nederland worden verstuurd.

In de winkel werken creatieve stylisten die u maar wat graag de grootste behangcollectie van de bollenstreek laten zien. U vindt er alle bekende merken waaronder Arte, Elitis, Casamance en Eijffinger. Hierover u kunt zich laten adviseren en inspireren door tevens de nieuwste collecties gordijnen, raamdecoratie en vloeren samen toe te passen met een kleur verf. De collectie heeft een fijne goed geselecteerde prijs-kwaliteitsverhouding.

Bent u op zoek naar kleur- en/of interieur advies? Dan krijgt u bij Bader een compleet plaatje. U ontvangt een gespecificeerde opgave van de gekozen producten en het Bader team kan de werkzaamheden gelijk voor u inplannen en uitvoeren. U heeft dan direct één aanspreekpunt voor de planning.

Wat doet bader

Bij Bader bent u aan het juiste adres voor meer dan alleen verf en glas. Of het nu gaat om vloeren, karpetten, gordijnen, raamdecoratie of accessoires, Bader heeft het allemaal. Daarnaast beschikt het bedrijf over de uitgebreidste collectie behang in de Bollenstreek.

Wil je meer weten over Bader?

Heb je een belangrijke vraag? Wil je graag advies? Neem gerust contact met ons op of kom gezellig bij ons langs!