Over Bader

Dick en Brigitte Bader

Een stukje geschiedenis​

Al in 1954 startte de opa van Dick samen met zijn vader en ooms Schildersbedrijf A.Th.M. Bader. Een paar jaar later, in 1960, opende de verfwinkel op de hoek van de Havenstraat haar deuren. Het huidige pand op bedrijvenpark Gravendam werd in 2000 gebouwd en in gebruik genomen als kantoor, showroom, opslag en voor de verkoop van verf, glas en behang.

Na ruim 50 jaar Havenstraat werd in 2015 ook de complete winkel verhuisd naar het pand op de Gieterij 19. Hiermee ontstond een prachtige inspiratiewinkel voor de gehele woning, waarin je de laatste collecties stoffering, verf, behang en vloeren in diverse prijssegmenten aantreft.

We zijn blij dat na de complete make-over van het pand alles onder één dak is samengebracht; schildersbedrijf, kantoor, glaszetbedrijf, glashandel én de inspiratiewinkel. Ons pand beschikt over eigen parkeergelegenheid en is door de ligging aan de doorgaande weg goed bereikbaar.

Over bader
Foto van vroeger van Dick Bader die hoog in de licht zit
Team Bader Noordwijkerhout

Ons team

De schilders en glaszetters in het werkveld, de verfspecialisten en interieurstylisten in de winkel, de administratieve professionals op kantoor en eigenaren Dick en Brigitte Bader vormen samen ‘Team Bader. Iedereen met z’n eigen persoonlijkheid, maar allemaal met hetzelfde doel; optimale dienstverlening voor een optimale woonbeleving!

U bent van harte welkom!

Namens Team Bader,

Dick en Brigitte Bader

Wil je meer weten over Bader?

Heb je een belangrijke vraag? Wil je graag advies? Neem gerust contact met ons op of kom gezellig bij ons langs!