Meteen naar de inhoud

voor advies ga je naar bader

Glas- en Schilderwerken en winkel voor verf, behang en wonen

Je bent van harte welkom in onze inspirerende winkel!

Het schildersbedrijf, opgericht door de opa, vader en oom van Dick in 1954, verhuisde na ruim 50 jaar Havenstraat naar een nieuw pand aan de Gieterij in 2015. Hier vind je een uitgebreide collectie aan stoffering, behang en vloeren. Maar er is meer! Je kunt ook terecht bij onze kantoor, glaszetbedrijf, glashandel en de verfwinkel. Kom langs en laat je inspireren door onze geweldige collectie en deskundige medewerkers van A.Th.M. Bader.

Dick en Brigitte Bader

De diensten

Het familiebedrijf heeft een hecht team van gediplomeerde vaktechnische medewerkers die enthousiast met hun werk bezig zijn.

In onze grote inspiratiewinkel laten we je graag kennis maken met de kwaliteit verf van Sikkens, Sigma en Wijzonol, maar ook de fraaie kleuren en producten van onder andere Farrow & Ball, Little Green en Pure. Je vind er alle materialen voor de doe-het-zelver en de professional.

In onze winkel werken creatieve stylisten die je maar wat graag de grootste behangcollectie van de bollenstreek laten zien. Je vindt er alle bekende merken waaronder Arte, Elitis, Casamance en Eijffinger. Hierover kan je je laten adviseren en inspireren door tevens de nieuwste collecties gordijnen, raamdecoratie en vloeren samen toe te passen met een kleur verf. De collectie heeft een fijne goed geselecteerde prijs-kwaliteitsverhouding.

Schilderwerk

Het schildersbedrijf bestaat al sinds 1954. Ter verfraaiing en bescherming van uw pand maken Bader gebruik van de modernste verftechnieken. Mooie kleurencombinaties, professionele adviezen, vaktechnische aanbevelingen en hoogwaardige kwaliteitsproducten.

Glaswerk

Het team van gediplomeerde glaszetters bezitten uitgebreide vakkennis en kunnen door de jarenlange ervaring uw werkzaamheden deskundig uitvoeren. Indien nodig gebruik makend van eigen steigermateriaal of het inhuren van een kraan.

Verf

Verf is de ideale manier om kleur te geven aan het interieur en exterieur. Van muurverf tot buitenlakken en van vloercoatings tot buitenbeits. Verf geeft niet alleen kleur, maar beschermt ook de ondergrond tegen weersinvloeden.

Vloeren

Voor harde en zachte vloeren ben je bij Bader aan het juiste adres. Vloeren zijn een belangrijk onderdeel van je interieur. Er wordt dagelijks op gelopen en krijgt gedurende de jaren heel wat te verduren. Bader adviseert je graag over de vloer die bij jouw wensen, woonsituatie en budget past.

Behang

Op zoek naar een mooie kleur of hip dessin voor op de muur, kies dan voor behang. Bader heeft een uitgebreid assortiment met verschillende kleuren, patronen en stijlen. Door de ontwikkeling in behang is behangen een stuk makkelijker geworden. Vraag naar alle mogelijkheden in de winkel.

Wonen

Zin om uw huis te veranderen? Bader helpt je graag met een passend advies waarbij uw wensen en eisen het uitgangspunt zijn om een optimale leefomgeving te creëren, uiteraard rekening houdend met uw budget.

De projecten

Benieuwd wat Bader al voor andere betekend heeft? Neem dan een gerust een kijkje in de portfolio van Bader. 

Kom snel langs!

Sinds april 2015 is Bader met de winkel verhuisd van het hoekje van de Havenstraat naar het pand op bedrijvenpark Gravendam.

Na een complete make-over is het bedrijf op één locatie waardoor Bader je nog beter van dienst kan zijn.

Kom snel kijken in de inspirerende winkel en laat je adviseren door de deskundige en vaktechnische medewerkers.

Wil je meer weten over Bader?

Heb je een belangrijke vraag? Wil je graag advies? Neem gerust contact met ons op of kom gezellig bij ons langs!