gordijnen

Gordijntypes: vitrages, inbetweens en overgordijnen - voor diverse interieursfeer

Gordijnen vormen een essentieel element voor het creëren van een warme en uitnodigende sfeer in elke kamer. Maar welk type gordijn past nu precies bij de gewenste ambiance van jouw interieur? Binnen het spectrum van gordijnen zijn er drie belangrijke categorieën die harmonieus met elkaar kunnen worden gecombineerd: vitrages, inbetweens en overgordijnen.

Vitrages, vervaardigd van fijne en lichte stoffen, laten een subtiel gefilterd licht door, waardoor ze een zachte en luchtige uitstraling geven aan de ruimte. Inbetweens daarentegen bevinden zich qua dikte en textuur tussen vitrages en overgordijnen in. Ze bieden meer privacy dan vitrages en creëren tegelijkertijd een elegante overgang tussen binnen en buiten. Overgordijnen, gemaakt van dikkere stoffen, bieden zowel privacy als de mogelijkheid tot verduistering, dankzij de optionele voering met verduisterende materialen.

Door de juiste gordijnkeuze te maken, kun je de gewenste atmosfeer en functionaliteit in je interieur verwezenlijken. Laat je ruimte stralen en omarm het comfort dat gordijnen met zich meebrengen

Wil je meer weten over Bader?

Heb je een belangrijke vraag? Wil je graag advies? Neem gerust contact met ons op of kom gezellig bij ons langs!