Diensten

Wij zorgen voor meer vrije tijd

Mooie spullen gekocht en geen zin om zelf aan de slag te gaan? Of heb je twee linkerhanden? Geen punt! Wij nemen jou al het werk graag uit handen.
Zo ben je verzekerd van een mooi resultaat en heb je meer tijd over om leuke dingen te doen met familie en vrienden.
Wij staan garant voor professionele uitvoering voor al het behangen, schilderen of stofferings

Diensten
Om het werk uit handen te nemen!

Alle Voor Verf & Wonen winkels staan garant voor professionele uitvoering voor al het behangen, schilderen of stofferingswerkzaamheden. Met de jarenlange ervaring en het gemotiveerd personeel wordt altijd het eindresultaat bereikt om trots op te zijn. Nadat de productkeuze is gemaakt zorgen wij ervoor dat alles netjes en goed wordt opgemeten en gemonteerd.

Kwaliteit zit niet alleen in de producten die wij verkopen, maar ook in de wijze waarop we werken. Wij realiseren ons dat wij bij jou te gast zijn en ons ook zo horen te gedragen. Het maakt de beleving van een nieuw interieur pas écht compleet.

Heb je hulp nodig in jouw interieur? Wij nemen je het werk graag uit handen en willen alles voor je verzorgen. Service vinden wij erg belangrijk en daarom vind je hiernaast een overzicht van een aantal diensten, die standaard wordt aangeboden.

Wil je informatie over één van onze diensten? Neem dan contact met ons op of kom langs in de winkel.

Inmeten

Voor een mooi eindresultaat!

Het is soms lastig om van tevoren in te schatten hoeveel meter stof nodig is. Om te voorkomen dat er teveel of (nog erger) te weinig wordt besteld, komen wij gratis inmeten. De specialisten van onze inmeetservice zorgen voor een prachtig eindresultaat waar je jarenlang plezier van hebt. Succes verzekerd!

Liever eerst advies op maat? Vul dan ons offerteformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Monteren

Doen wij met passie!

Alle producten bij ons zijn maatwerk. De keuze in producten is groot en wanneer eindelijk die juiste combinatie producten is gevonden, besteld en ontvangen, komen wij die ook graag bij je monteren! Service vinden wij erg belangrijk en daarom helpen wij graag door jouw het werk uit handen te nemen.

Wij hebben een uitgebreide kennis over onze producten en weten precies hoe we deze het beste kunnen monteren.

Wanneer de bestelling binnen is, nemen wij snel contact op om een afspraak in te plannen voor het monteren van jouw aankoop bij jouw thuis.

Stofferen

Blijft specialistisch vakwerk !

Een vloer bepaalt voor een groot deel de uitstraling van de woonkamer. Door het laten leggen van een nieuwe vloer verfraait het huis en krijgt het een geheel nieuwe look!

De keuze in soorten vloeren is enorm en wanneer eindelijk die ene mooie vloer is uitgezocht, komen wij die graag bij je leggen!

Service vinden wij erg belangrijk en daarom helpen wij graag door jouw het werk uit handen te nemen. Dankzij onze jarenlange ervaring weten wij precies hoe de vloer het beste kan worden gelegd.

Wanneer de bestelling binnen is, nemen wij snel contact op om een afspraak in te plannen voor het leggen van jouw nieuwe vloer bij jou thuis.

Kleuradvies

Het beginpunt voor ieder interieur! Niets is zo moeilijk als het vinden en/of kiezen van de juiste kleur die bij jou past. Voor op de muren of op de kozijnen buiten, die toch weer aan een opknapbeurt te zijn. En de juiste kleur voor op de vloer of bij de ramen. Als je iets van ons mag verwachten, is dat wij je kunnen vertellen wat de kleur trends zijn en wat kleuren met je doen. Dat komt omdat kleur en sfeer onze passie zijn. Wat wij het liefste doen, is jou meenemen op een ontdekkingsreis langs kleuren. Want je eigen huis inrichten is geen kleinigheid. Maar… het gaat om jou. De kleuren die jij mooi vindt, zullen voor ons altijd het startpunt zijn van de reis die wij samen gaan maken! Samen op zoek naar functioneel en toch vooral decoratief! Kom langs in een van onze winkels voor een vrijblijvend  kleuradvies of vul het kleuradviesformulier in.