Meteen naar de inhoud

Onze diensten

Wat kan Bader allemaal voor jou betekenen?

Schilderwerk

Sinds 1954 biedt ons schildersbedrijf kwaliteitsservices aan voor het verfraaien en beschermen van uw pand. Onze ervaren, gediplomeerde schilders garanderen een vakkundig resultaat. Met modernste verftechnieken, professionele adviezen en hoogwaardige kwaliteitsproducten creëren wij fraaie kleurencombinaties. Daarnaast staat ons bedrijf garant voor een kwaliteitsstempel en een garantie op uw schilderwerk. Bent u op zoek naar een betrouwbaar en erkend schildersbedrijf? Dan ben je bij ons aan het goede adres.

Verf

Bij onze winkel staan duurzaamheid en kwaliteit voorop. Wij bieden producten met een goede prijs/kwaliteitverhouding en vaktechnisch en professioneel advies. Ons gevarieerde assortiment met professionele merken zoals Sikkens, Sigma, Wijzonol, Keim, Motip en Valspar staan garant voor een hoge kwaliteit die je niet in een bouwmarkt vindt. Wij helpen u graag met onze expertise en service, zowel particulieren als doehetzelvers, bedrijven en professionele stylisten.

Bader Glaszetter

Glaswerk

Onze gediplomeerde glaszetters hebben een rijke kennis en ervaring op het gebied van glaswerk. Wanneer dat nodig is, maken wij gebruik van onze eigen steigermateriaal, of huren we een kraan in. Alle producten die wij leveren voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen en hebben een fabrieksgarantie van 10 jaar. Ons assortiment bestaat uit vlak, pp of met facetrand, op maat gemaakt glas. 

interieuradvies

Bent u op zoek naar inspiratie voor het inrichten van uw woning of bedrijf? Maak dan een afspraak met een van onze stylistes en laat u verrassen door de vele kleur-, materiaal en trendmogelijkheden die wij u bieden. Ons verflab is voorzien van bekende merken zoals Mia Colore met hun pigmenten kalk & krijtverf, en Farrow & Ball. In ons woonlab treft u hippe en trendy collecties behang aan van o.a. arte, liberty, hooked on walls, AS, Voca, BN wallcovering,  Eijffinger, Casadeco, Elitis, en Harlequin. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor vloerbedekking, pvc vloeren, karpetten, gordijnen, raamdecoratie en shutters. Kom snel langs in onze moderne inspiratiewinkel!

Stofferen

Met de keuze uit een breed scala aan stoffen is het soms lastig om vooraf in te schatten hoeveel meter stof je nodig hebt. Om te voorkomen dat je teveel of te weinig bestelt, bieden wij een gratis inmeetservice aan. Onze specialisten zullen ervoor zorgen dat je eindresultaat perfect is en je jarenlang plezier zal beleven.

Daarnaast bieden wij ook aan de raamdecoratie bij je thuis te monteren. Onze kennis en expertise op het gebied van raamdecoratie stelt ons in staat de beste service te bieden. Zodra je bestelling binnen is, nemen wij contact met je op om een afspraak in te plannen voor het monteren van jouw nieuwe raamdecoratie bij jou thuis.

Wil je meer weten over Bader?

Heb je een belangrijke vraag? Wil je graag advies? Neem gerust contact met ons op of kom gezellig bij ons langs!