Dick Bader

Wat leuk dat u interesse heeft in ons bedrijf.Foto dick en brie

Al in 1954 is mijn opa samen met mijn vader en ooms begonnen met het schildersbedrijf en daarna, in het jaar 1960, met de verfwinkel.

Na ruim 50 jaar op de hoek van de Havenstraat gevestigd te zijn verhuisde onze winkel in april 2015 naar het moderne pand op bedrijvenpark Gravendam. Dit pand is in 2000 door ons gebouwd en werd gebruikt als kantoor, showroom en voor de verkoop van verf, glas, behang en opslag. En nu als inspiratiewinkel voor uw woning. U vindt er de laatste collecties stoffering, verf, behang, vloeren van laag tot hoog segment met gratis advies.

Wij zijn blij dat na de complete make-over van het pand alles onder één dak is. Het schildersbedrijf, kantoor, het glaszetbedrijf de glashandel en de winkel vol inspiratie voor uw woning. Notebene kun je hier goed parkeren en zitten we op de doorgaande weg, dus goed bereikbaar.

Ambacht en vakmanschap

In onze winkel richten wij ons op duurzame kwaliteitsproducten met een goede prijs/kwaliteit verhouding en gratis vaktechnisch en styling advies.

Wij hanteren een uitgebalanseerde mooie collectie verf, behang, vloeren en gordijnen voor de doe-het-zelfers, ZZP-ers, bedrijven, particulieren maar ook kunnen de stylisten en architecten goed bij ons terecht.

Mia Colore 075 A

Sikkens, Sigma, Wijzonol, Keim, Motip, Valspar zijn enkele van onze professionele merken, deze ontstijgen de gemiddeld genomen kwaliteit die je bij een bouwmarkt vindt. En wij zijn vertrouwd met de materialen en behandelmethodes en kunnen daardoor vanuit de werkvloer en ervaring vaktechnische ondersteunig geven met advies en service.

Interieur styliste

Heeft u hulp nodig bij het inrichten van uw woning of bedrijf? Maak dan een afpraak met onze stylisten en laat u inspireren door de mogelijkheden van kleuren, materialen, producten en trend toepassingen. shutters IMG 2949

Naast het verflab hebben wij een woon-, kleur- en glaslab waar u alle bekende verfmerken vindt zoals de pigmenten kalk- & krijtverf van Mia Colore en de 100% milieu neutrale mineraalverf van    Paint by Nature. En in het woonlab vindt u hippe, chique, trendy collecties behang van oa arte, liberty, hooked on walls, as, voca, bn wallcovering, jocylyn warner, texam, eijffinger, dutch, casadece, eijffinger, elitis, studio ditte, harlequin etc etc. maar ook vloerbedekkiung, pvc vloeren, karpetten, gordijnen (vriesco, eijffinger, holland haag en by Tzum), raamdecoratie, shutters en glas. Kom snel langs in onze moderne inspiratie winkel! 

Glas- & Schildersbedrijf 

Voor vakkundig werk moet u bij ons zijn en kunt u terecht omtrent alles wat met schilderen, behangen, glaszetten, glasreparaties, te maken heeft.

  •  Vakmanschap en jarenlange ervaring
  •  Gediplomeerde deskundige medewerkers
  •  Betrouwbaar en erkend vakbedrijf
  •  Eerlijke prijs/kwaliteit verhouding
  •  Vaktechnisch advies en service
  •  Product kennis en duurzame kwaliteitsproducten
  •  Verf- & behang speciaalzaak met goede bereikbaarheid en parkeer mogelijkheden

HuisSchilderPlan, Sikkens Quality PaintersAF erkendOnderhoudNLErkend Sikkens Specialist.

Bedrijvenpark Gravendam
Gieterij 19
2211 WC  NOORDWIJKERHOUT  
T: 0252-373623
E: contact@baderbv.nl 
E: winkel@baderbv.nl

Openingstijden:
Maandag t/m donderdag 8.00 – 18.00 uur
Vrijdag 8.00 – 21.00 uur (koopavond)
Zaterdag 8.30 - 17.00 uur

Bader pand laag

Be Smart

Kies voor kwaliteit

Nu Sikkens 20% korting...............

en div latex 25 % korting.................

Kom voor de laatste collecties behang en gordijnen en laat je inspireren

Places to be

Workshop kleur 15 maart 19:30-22:00

Zoveel kleuren, zoveel kleding.... maar welke maken jou het mooist?

by: mstyle4you.nl (www.mstyle4you.nl)

Meld je snel aan kosten € 39,90 pp incl. koffie/thee & sweets, bubbles & bites

e) winkel@baderbv.nl of  t) 0252-373623

© Bader BV | PIXIT Ontwerpstudio 2018sitemap